ReDO - Certifiering enligt ReDO™ -metoden för Vardagsreviderare

Har du tidigare gått Vardagsrevidering och vill certifiera dig enligt ReDO-metoden är det här en dag för dig.

Målgrupp 

Kursen vänder sig enbart till leg. arbetsterapeuter som tidigare gått utbildning i Vardagsrevidering och därefter arbetat med metoden. 

Syfte 

Kursen innebär att du certifierar dig som användare av ReDO™-metoden, det vill säga, säkerställer att du kan använda metoden som det är avsett.

Kursupplägg

Kursen består av en inlämningsuppgift och ett webbinarium.

Innan webbinariet får deltagarna tillgång till ett digitalt klassrum där en certifieringsuppgift finns beskriven. Certifieringsuppgiften utgår från kursdeltagarens tidigare erfarenheter av att använda Vardagsrevidering och att arbeta utifrån ValMO-modellen. Uppgiften lämnas in i det digitala klassrummet och bedöms av kursledare Susanne Bohs.

Certifieringsuppgiften förutsätter att man har kunskap om ValMO-modellen. Boken ”ValMO-modellen: Ett redskap för aktivitetsbaserad arbetsterapi”, författare Lena-Karin Erlandsson och Dennis Persson finns att beställa till medlemspris hos studentlitteratur.se.

Webbinariet är en timme och under det kommer bland annat alla deltagare att kort få berätta om hur det gick att göra uppgiften.

Kurslitteratur 

Manual ReDO™ -16 med tillhörande bildspel och bilagor för patienter ingår.

Kommunikationsplattform

Efter godkänd certifiering får deltagarna tillgång till en kommunikationsplattform där det senaste, uppdaterade materialet alltid finns. Samtliga manualer, miniseminarier, bilagor och informationsbroschyrer till patienter och personal ligger där. Dessutom ges möjlighet att nätverka med andra ReDO™-användare samt ställa frågor till kursledare Susanne Bohs och Lena-Karin Erlandsson. Tillgången till kommunikationsplattformen är fortlöpande.

Kursledare  

Lena-Karin Erlandsson, docent och leg arbetsterapeut
Susanne Bohs, leg arbetsterapeut

Datum/Tid

Kontakta kurser@arbetsterapeuterna.se för nästa tillgängliga datum. 

Plats

Distans, via Teams. 

Kostnad

Medlem: 2 000 kronor exklusive moms, inklusive kurslitteratur, personlig feedback på certifieringsuppgift och tillgång till kommunikationsplattform efter godkänd certifiering.

Icke medlem: 4 000 kronor exklusive moms, inklusive kurslitteratur, personlig feedback på certifieringsuppgift och tillgång till kommunikationsplattform efter godkänd certifiering.

Antagning/Avbokning

Se Sveriges Arbetsterapeuters regler för antagning vad gäller medlemmar/icke medlemmar i förbundet samt avbokningsregler.

Medlemmar prioriteras alltid framför icke medlemmar. 

Bli medlem direkt så att du kan utnyttja medlemspriset. 

Var noggrann med att fylla i din anmälan rätt, inklusive fakturaadress och eventuell fakturareferens, ofullständiga anmälningar kommer inte att behandlas.

Kontakta oss gärna vid frågor, kurser@arbetsterapeuterna.se

Vänligen observera att formuläret nedan endast är en anmälan till kursen. Antagning sker så fort deltagarantalet nått upp till minimiantal och senast tre veckor innan kursstart. Separata bekräftelsemail skickas ut.